CAFETARIA DE LEEUWERIK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria De Leeuwerik. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 22:33 Altijd een 10+ en snelle bezorging TOP. De reden van minder sterren is puur om het feit dat de stempelkaart is verwijderd ---> ik had hem namelijk vol!! Neemt niet weg dat ik van de week gewoon weer bestel. (Hehehe)
4 jul 2024 om 20:35 Erg lekker!!
2 jul 2024 om 20:59 Niet echt warm, verder prima
2 jul 2024 om 18:45 Was lekker
29 jun 2024 om 14:20 Eerste keer besteld hier. maar ga ik vaker doen was lekker!!
28 jun 2024 om 19:29 Het eten was koud en slap Dus heb het weg kunnen gooien
25 jun 2024 om 20:39 Ja het eten was veel later, maar ik had het verwacht, vanwege het voetballen. Eten was lekker warm en smaakte uitstekend!
16 jun 2024 om 20:28 Zoals altijd lekker gegeten. Vandaag had ik voor het eerst wel veel harde frietjes. Even op letten volgende keer.
16 jun 2024 om 15:04 Hele snelle bezorging, alles keurig geleverd en nog lekker warm. Zeker aanrader!
14 jun 2024 om 20:07 Een derde van de bestelling gekregen, bezorger had niet alles afgegeven. Nam het mee terug wat later als nog is geleverd. Niet al te warm meer ..... En wat al geleverd was ook niet. Voor mij niet meer bij de leeuwerik!!
14 jun 2024 om 19:34 Het kwam eerder, het was goed
13 jun 2024 om 23:42 Lekker gegeten weer thanks.